Komunikasi karo Supplier? Supplier
Merrynice Mr. Merrynice
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 Email:alan@merrynice.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe

SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO, LIMITED dumunung ing Shenzhen lan duwe bangunan pabrik lan bengkel independen luwih saka 20.000 meter persegi.It nduweni anak perusahaan kanggo hardware, plastik, gagang kayu, printing logo, nyemprot lan sawetara aksesoris dandanan liyane. produk kasebut minangka piranti kosmetik (kalebu sikat rias, tas dandanan, sikat kuku lan alat dandanan) lan kabeh alat kosmetik sing diprodhuksi dening Merrynice. Sawise luwih saka 10 usaha, perusahaan wis berkembang dadi perusahaan gedhe pengembangan, desain, produksi lan penjualan sikat kosmetik, lan kanthi maneka desain, kualitas stabil lan merek "Merrynice".

Perusahaan kita nduweni peralatan produksi seni: sistem manajemen produksi sing disatifikasi lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Kita strictly melu tenet perusahaan kanggo nyedhiyani layanan tulus lan produk sampurna. Produk kami diekspor menyang Eropa lan Amerika, Brasil, Korea Selatan, kanthi dodolan tahunan luwih saka 100 Juta CNY.

Perusahaan wis lulus ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem lan disetujoni dening FSC lan BSCI.

Subsidiaries: SHENZHEN YAOYUN HARDWARE PRODUCTS CO, LTD

SHENZHEN JINYAN TECHNOLOGY CO., LTD

SHENZHEN ZHENHAO TECHNOLOGY CO., LTD

DONGGUAN RONGYU WOODEN FACTORY CO., LTD

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe

SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO, LIMITED dumunung ing Shenzhen lan duwe bangunan pabrik lan bengkel independen luwih saka 20.000 meter persegi.It nduweni anak perusahaan kanggo hardware, plastik, gagang kayu, printing logo, nyemprot lan sawetara aksesoris dandanan liyane. produk kasebut minangka piranti kosmetik (kalebu sikat rias, tas dandanan, sikat kuku lan alat dandanan) lan kabeh alat kosmetik sing diprodhuksi dening Merrynice. Sawise luwih saka 10 usaha, perusahaan wis berkembang dadi perusahaan gedhe pengembangan, desain, produksi lan penjualan sikat kosmetik, lan kanthi maneka desain, kualitas stabil lan merek "Merrynice".

Perusahaan kita nduweni peralatan produksi seni: sistem manajemen produksi sing disatifikasi lan sistem kontrol kualitas sing ketat. Kita strictly melu tenet perusahaan kanggo nyedhiyani layanan tulus lan produk sampurna. Produk kami diekspor menyang Eropa lan Amerika, Brasil, Korea Selatan, kanthi dodolan tahunan luwih saka 100 Juta CNY.

Perusahaan wis lulus ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem lan disetujoni dening FSC lan BSCI.

Subsidiaries: SHENZHEN YAOYUN HARDWARE PRODUCTS CO, LTD

SHENZHEN JINYAN TECHNOLOGY CO., LTD

SHENZHEN ZHENHAO TECHNOLOGY CO., LTD

DONGGUAN RONGYU WOODEN FACTORY CO., LTD

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki