Komunikasi karo Supplier? Supplier
Merrynice Mr. Merrynice
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 Email:alan@merrynice.com
Home > Produk > Wajah Sikat > Powder Brushes > Brush Powder Tapered Brush
Brush Powder Tapered Brush
Brush Powder Tapered Brush
  • Brush Powder Tapered Brush
  • Brush Powder Tapered Brush

Brush Powder Tapered Brush

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 500 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 30 Dina

Dhasar Info

Model No.: Merrynice-0017

Use: Face

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packing: Customized

Color: Customized

Additional Info

Packaging: Karton

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: China

Kode HS: 9603290090

Port: Yantian,Shekou

Deskripsi Produk

Fitur:
  • A Tapered Powder Brush sampurna kanggo dusting off wêdakakêna baking utawa entheng nglamar highlighter.
  • Sabuk Pucuk Pointed kanthi kepala nuding gampang disapu ing werna sing ditargetake, cocok kanggo penentuan, sculpting lan contouring.
  • Kualitas lan ura alus
  • Gold metal ferrule kanthi finish mengkilap
  • Piranti plastik elektroplated ing emas lan biru peteng
  • 100% apik

Carane Gunakake:
Rekomendasi: Cuci sadurunge nggunakake dhisik.
  • Dip Powder Tapered Brush menyang wêdakakêna lan nyapu ing pasuryan ing stroke sing amba kanggo malah jangkoan.
  • Gunakake tip sing dituju kanggo nyedhaki hard kanggo nggayuh panggonan
  • Ngresiki sikat dandanan sacara reguler kanthi resik sikat kanggo nyegah bakteri mbangun.

Carane ngresiki:
  • Wet Brush
  • Aplikasiake resik favorit ing lontar utawa ing alat cukur dandanan silikon
  • Twirl ing sikat ing palemmu utawa ngumbah alat kanggo busa lan sabun
  • Manipulate rerumput ing ngisor supaya bisa mbusak kahanan lan reregetan angel.
  • Rampung sikat rias lan hawa garing.

Multipurpose Face Brush Powder Brush

Tapered Powder Brush

Kategori Produk : Wajah Sikat > Powder Brushes

Email menyang supplier iki
  • Mr. Merrynice
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki