Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Produk Artikel
Tentang Kami

Shenzhen MERRYNICE COSMETICS CO., LIMITED aya di Shenzhen tur aya di gedong gedong pabrik sareng bengkel sindén langkung ti 20.000 méter pasagi. Anu perenahna aya cabangna pikeun bahanan, plastik, kai, cecekelan kai, percetakan lambang, nyemprot sarta sababaraha panyieun aksesori.The utama produkna mah parabot kosmétik (kaasup sikat makeup, kantong makeup, sikat paku sareng alat makeup lianna) sareng sadaya alat kosmetik anu dihasilkeun ku Merrynice. ngembangkeun, desain, produksi jeung jual beu kosmetik, sareng mangrupakeun sagala rupa desain, kualitas stabil sareng merk proprietary "Merrynice".

Pausahaan urang parantos gaduh peralatan peralatan produksi: unified system management production sareng ketat sistem kontrol kualitas. Urang mastikeun turutan Tenet perusahaan pikeun nyadiakeun jasa tulus jeung produk sampurna. Produkna diékspor ka Europeropa sareng Amérika, Brazil, Korea Kidul, ngahontal hijian taunan langkung ti saratus yuta gang.

Pausahaan parantos diliwatan ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem sareng disatujuan ku FSC sareng BSCI.

Subsidiaries: Shenzhen YAOYUN HARDWARE PRODUCTS CO., LTD

Shenzhen JINYAN Téhnologi, LTD

Shenzhen ZHENHAO Téhnologi, LTD

DONGGUAN RONGYU kayu pabrik CO, LTD

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami

Shenzhen MERRYNICE COSMETICS CO., LIMITED aya di Shenzhen tur aya di gedong gedong pabrik sareng bengkel sindén langkung ti 20.000 méter pasagi. Anu perenahna aya cabangna pikeun bahanan, plastik, kai, cecekelan kai, percetakan lambang, nyemprot sarta sababaraha panyieun aksesori.The utama produkna mah parabot kosmétik (kaasup sikat makeup, kantong makeup, sikat paku sareng alat makeup lianna) sareng sadaya alat kosmetik anu dihasilkeun ku Merrynice. ngembangkeun, desain, produksi jeung jual beu kosmetik, sareng mangrupakeun sagala rupa desain, kualitas stabil sareng merk proprietary "Merrynice".

Pausahaan urang parantos gaduh peralatan peralatan produksi: unified system management production sareng ketat sistem kontrol kualitas. Urang mastikeun turutan Tenet perusahaan pikeun nyadiakeun jasa tulus jeung produk sampurna. Produkna diékspor ka Europeropa sareng Amérika, Brazil, Korea Kidul, ngahontal hijian taunan langkung ti saratus yuta gang.

Pausahaan parantos diliwatan ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem sareng disatujuan ku FSC sareng BSCI.

Subsidiaries: Shenzhen YAOYUN HARDWARE PRODUCTS CO., LTD

Shenzhen JINYAN Téhnologi, LTD

Shenzhen ZHENHAO Téhnologi, LTD

DONGGUAN RONGYU kayu pabrik CO, LTD

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan