Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO., TERHAD ayana di Shenzhen sareng gaduh gedung pabrik mandiri sareng bengkel langkung ti 20,000 square square.Ia gaduh anak perusahaan pikeun hardware, plastik, gagang kayu, percetakan logo, nyemprot sareng sababaraha aksesoris makeup séjén. produk mangrupikeun alat kosmetik (kalebet sikat, makeup makeup, sikat paku, alat makeup anu sanés) sareng sadaya alat kosmetik anu dihasilkeun ku Merrynice.After langkung ti 10 rentang usaha, perusahaan parantos janten perusahaan badag skala anu khusus dina ngembangkeun, desain, produksi sareng penjualan sikat kosmetik, sareng nganggo rupa desain, kualitas stabil sareng merek proprietary "Merrynice".

Perusahaan kami ngagaduhan kaayaan alat produksi seni: sistem manajemén produksi anu ngahijikeun sareng sistem kontrol kualitas anu ketat. Urang mastikeun nuturkeun tegalan perusahaan pikeun nyayogikeun jasa anu tulus sareng produk anu sampurna. Produk urang diékspor ka Éropa sareng Amérika, Brazil, Koréa Kidul, ngahontal penjualan taunan langkung saratus juta CNY.

Perusahaan parantos ngalangkungan ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem sareng disatujuan ku FSC sareng BSCI.

Subsidiaries:

SHENZHEN YAOYUN HARDWARE PRODUKSI CO, LTD

SHENZHEN JINYAN TEKNOLOGI CO., LTD

SHENZHEN ZHENHAO TEKNOLOGI CO., LTD

DONGGUAN RONGYU WOODEN Fact CO., LTD

MERRYNICE COSMETICS AS GROUP.

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Cosmetic Bag , Makeup Brushes , Other Makeup Tools

Produk / Service : Makeup Brush , Sapasang kosmetik , Kantong Kantong , Bersih Masihan , Asesoris makeup , Kecap Sponges

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : 2,000,000RMB

taun Didirikeun : 2012

Sertipikat : BSCI , FSC , GSV , ISO14001 , ISO9001 , MSDS

Alamat parusahaan : C Building, B Building, NO. 428, Shenshan Rd, Tongle Huangwu Village, Baolong Street, Longgang District , Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
morevideo
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union

Peak season lead time:One month

Off season lead time :One month

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : Above US$100 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : Above US$100 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 81% - 90%

Pasar utama : Americas , East Europe , Europe , Middle East , Other Markets , West Europe , Worldwide

Nearest Port : YANTIAN,SHEKOU

Impor & Ékspor Mode: Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

    Jumlah ékspor Lisensi:

    03047499

    Ngaran ékspor Company:

    SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO.,LTD

lisénsi Poto:

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :10

No of QC Staf :11 -20 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

pabrik lokasi :C Building, B Building, NO. 428, Shenshan Rd, Tongle Huangwu Village, Baolong Street, Longgang District Shenzhen, China.

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan