Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami

Shenzhen MERRYNICE COSMETICS CO., LIMITED aya di Shenzhen tur aya di gedong gedong pabrik sareng bengkel sindén langkung ti 20.000 méter pasagi. Anu perenahna aya cabangna pikeun bahanan, plastik, kai, cecekelan kai, percetakan lambang, nyemprot sarta sababaraha panyieun aksesori.The utama produkna mah parabot kosmétik (kaasup sikat makeup, kantong makeup, sikat paku sareng alat makeup lianna) sareng sadaya alat kosmetik anu dihasilkeun ku Merrynice. ngembangkeun, desain, produksi jeung jual beu kosmetik, sareng mangrupakeun sagala rupa desain, kualitas stabil sareng merk proprietary "Merrynice".

Pausahaan urang parantos gaduh peralatan peralatan produksi: unified system management production sareng ketat sistem kontrol kualitas. Urang mastikeun turutan Tenet perusahaan pikeun nyadiakeun jasa tulus jeung produk sampurna. Produkna diékspor ka Europeropa sareng Amérika, Brazil, Korea Kidul, ngahontal hijian taunan langkung ti saratus yuta gang.

Pausahaan parantos diliwatan ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 ngatur sistem sareng disatujuan ku FSC sareng BSCI.

Subsidiaries: Shenzhen YAOYUN HARDWARE PRODUCTS CO., LTD

Shenzhen JINYAN Téhnologi, LTD

Shenzhen ZHENHAO Téhnologi, LTD

DONGGUAN RONGYU kayu pabrik CO, LTD

Makeup Brush Exhibition

Makeup Brush Meeting Room

Makeup Brush Basketball Game

Jenis usaha : Manufacturer

Range produk : Cosmetic Bag , Makeup Brushes , Other Makeup Tools

Produk / Service : Sikat Makeup , Koétét sét susunan , Tas Makeup , Sikat tataan , Makeup Asesoris , Spong Beauty

total karyawan : 101~200

Ibu (Million AS $) : 2,000,000RMB

taun Didirikeun : 2012

Sertipikat : BSCI , FSC , GSV , ISO14001 , ISO9001 , MSDS

Alamat parusahaan : C Building, B Building, NO. 428, Shenshan Rd, Tongle Huangwu Village, Baolong Street, Longgang District , Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
morevideo
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:One month
Off season lead time :One month

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : Above US$100 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : Above US$100 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 81% - 90%

Pasar utama : Americas , East Europe , Europe , Middle East , Other Markets , West Europe , Worldwide

Nearest Port : YANTIAN,SHEKOU

Impor & Ékspor Mode: Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

    Jumlah ékspor Lisensi:

    03047499

    Ngaran ékspor Company:

    SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO.,LTD

lisénsi Poto:

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :10

No of QC Staf :11 -20 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

pabrik lokasi :C Building, B Building, NO. 428, Shenshan Rd, Tongle Huangwu Village, Baolong Street, Longgang District Shenzhen, China.

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan