Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Rambut Damel Fluffy
Rambut Damel Fluffy
  • Rambut Damel Fluffy

Rambut Damel Fluffy

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0059

Use: Eye

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Color: Customized

Packaging: Customized

Logo: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Panas Blok Panas ngabantosan anjeun nyampur panon
  • Sikat Blend Leutik Ieu nganggo sirah sikat gebu anu tiasa dianggo pikeun nyetél concealer nganggo bubuk
  • Gagang awi lemes-lemes dina warna padet
  • Kembang sintétis lemes sareng lemes, awét sareng gampang dibersih
  • Sikat gratis sareng sikat vegan

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah Blending Sikat sateuacan dianggo heula
  • Campuran eyeshadow ngagunakeun gerak mundur sareng mundur
  • Sapu dipencét atanapi leungiteun poeder langkung ti tukangeunah pikeun nyiptakeun tempat anu langgeng
  • Ngabersihan Sikat Panon rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha ngabersihan:
  • Ngeuskeun ku Blush Sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Fluffy Blending Brush

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan