Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Sumbangan Campuran Panisan Anu ageung
Sumbangan Campuran Panisan Anu ageung
  • Sumbangan Campuran Panisan Anu ageung

Sumbangan Campuran Panisan Anu ageung

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0060

Use: Eye

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Color: Customized

Packaging: Customized

Logo Or Brand: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah sikat Soca Panas sateuacan dianggo heula.
  • Anggo Soca Blending Mata nganggo produk bubuk atanapi krim panon
  • Rancam sareng nyampur sareng nyebarkeun pelosok sapanjang lipatan ieu
  • Ngabersihan Blending Sikat rutin nganggo sikat bersih kanggo nyegah baktéri

Fitur:
  • Brush Blending Brush Anu ageung ngabantosan anjeun nyampur adunan sareng betah
  • Soca Panas Blending nganggo sirah sikat gombal anu tiasa dianggo pikeun nyetél concealer nganggo bubuk
  • Gratis-gratis sareng vegan
  • Nyabak gagang awi lemes
  • Tetep kacét sintétis, awét sareng gampang dibersih

Kumaha ngabersihan:
  • Sumbar Campuran baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Ngaguntingkeun sikat kana palem anjeun atanapi Silicone Brush Cleaner pikeun busa sareng umuran
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas nganggo makeup Brushes sareng hawa garing.

Blending Brush Makeup

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan