Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Tapered Panon Blénder Sikat
Tapered Panon Blénder Sikat
  • Tapered Panon Blénder Sikat

Tapered Panon Blénder Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0061

Use: Eye

Handle Material: Other

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Packing: Customized

Brush Material: Synthetic Hair

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:

  • A tapered Panon Blending Sikat ciri anu sirah leutik tur tapered nyieun effortless panawaran warna kana crease jeung kaayaan panon.
  • Hiji Blending Sikat Panon nu geus gede pikeun lalaki pisan tepat na lengkep panon nuhun.
  • Lemes-rampa awi cecekelan, anu panjangna cecekelan anu merenah duanana keur pribadi ngagunakeun jeung seniman panawaran makeup pikeun jalma séjén.
  • Cruely bébas tur vegan sikat.
  • Teguh sarta bristles sintétik lemes anu awét sarta gampang pikeun ngabersihan.



Kumaha ngagunakeun:
Dianjurkeun: Ngumbah sikat saméméh pamakéan munggaran
  • Paké ujung leutik tur nunjuk ieu Panon Blending Sikat pikeun nambahkeun jero tur defintion lengkep ka crease jeung di handapeun garis lash handap
  • Paké sikat Blending ieu nyampur bayangan pikeun katingal seamless
  • Ngabersihan sikat teh rutin kalawan sikat cleaner ulah baktéri ngawangun up

Kumaha pikeun ngabersihan:
  • Baseuh sikat
  • Larapkeun cleaner favorit anjeun dina lontar Anjeun atawa dina makeup silicone alat sikat cuci
  • Twirl sikat sabudeureun alat korma atawa ngumbah anjeun ka busa na lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di handap jang ngaleupaskeun meta tougher jeung kokotor.
  • Bilas nu sikat makeup tur garing hawa.

Tapered Blending Brush

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan