Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Duo Blending Panas Sikat
Duo Blending Panas Sikat
  • Duo Blending Panas Sikat

Duo Blending Panas Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0101

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Sanded

Packaging: Customized

Logo: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:


  • Sikat Blending Panon Ieu gaduh sirah sikat anu hampang sampurna pikeun set langkung warna dina lipatan panon anjeun.
  • Ogé tiasa dianggo salaku Concealer Brush pikeun dabbing sareng blending concealer handapeun panon anjeun.
  • Sikat Blending Leutik tiasa dianggo sareng produk anu baseuh sareng garing.
  • Teguh rambut sintétis, pageuh nangkep kosmétik sareng gampang ngabersihan, bebas kekerasan.
  • Sanded ferrule aluminium sareng cecekelan, katingalina méwah sareng gampang dicekel.
  • Dirancang kalayan bagian leutik cambered di tengah sikat pikeun anjeun ngayakeun sikat kalayan gampang.


Kumaha cara ngagunakeun:
  • Ngumbah sikat sateuacan dianggo heula.
  • Label sikat kana kalangkang panon sareng cabut kaleuleuwihan ku gagang gagang enteng.
  • Nyampur sareng nyebarkeun panon luar sapanjang lipatan ieu.
  • Cabut kosmetik sésa dina sikat sikat saatos dianggo.
  • Ngabersihan Siaran Campuran Sikat Beresih kalayan sikat anu bersih pikeun nyegah bakteri.

Kumaha ngabersihan:
  • Ngasihan Sénsar Blensing
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas makeup Brush sareng hawa garing.

Blending Shadow Brush

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan