Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Rendang Keusing Panunjuk Titik
Rendang Keusing Panunjuk Titik
  • Rendang Keusing Panunjuk Titik

Rendang Keusing Panunjuk Titik

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0102

Use: Eye

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Berpadu Blok Titik ieu beradik sareng sirah sikat gombal sampurna ngabantosan warna anu nyebarna sareng nganteurkeun campuran anu sampurna.
  • Bristles tirus ngagaduhan jumlah anu tepat pikeun fluff sampurna pikeun panyorot.
  • Bristles sintétik, henteu rawan leungit sareng gampang pikeun ngabersihan.
  • Ngagurilap aluminium pink ngagurilap, henteu rawan cabut.
  • Plastik cecekelan éléktropropasi nganggo glitters anu berkilauan.
  • Bebas Pisan
Kumaha cara ngagunakeun:
  • Ngumbah sikat Leutik anu leutik sateuacan dianggo heula.
  • Anggo tip anu leutik sareng nunjuk ti Sumbangan Panon Mata ieu pikeun nambihan jero sareng defintion anu lengkep dina lipatan na handapeun garis lash handap
  • Anggo Blending Brushes nganggo produk panyorot nyorotkeun daérah leutik sapertos sasak tina irung.
  • Cabut kosmetik sésa dina sikat sikat saatos dianggo.
  • Ngabersihan sikat sareng rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun.

Kumaha ngabersihan:
  • Sikat Blok Panon baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Pointed Blending Brush

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan