Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Brushes Blending > Sumbangan Panisan Blok Panas pikeun makeup
Sumbangan Panisan Blok Panas pikeun makeup
  • Sumbangan Panisan Blok Panas pikeun makeup

Sumbangan Panisan Blok Panas pikeun makeup

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0103

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Sanded

Color: Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • This Eyeshadow Blending Brush Brush Features soft and firmist bristles perfect for blading eyeshadow.
  • Dasar Panas Blending Panas tiasa dianggo sareng produk garing atanapi baseuh sareng nyampur warna sacara gampang dina tutup na crease.
  • Sanded ferrule aluminium sareng cecekelan, katingalina méwah sareng gampang dicekel
  • Dirancang kalayan bagian anu leutik di tengah Blush Eyeshadow Blush pikeun anjeun tiasa tahan sikat kalayan gampang.
  • Bristles sintétis, lemes, gampang dibersih sareng gratis

Kumaha cara ngagunakeun:
  • Cumbah sikat campuran leutik sateuacan dianggo heula.
  • Label sikat kana kalangkang panon sareng cabut kaleuleuwihan ku gagang gagang enteng.
  • Nyampur sareng nyebarkeun panon luar sapanjang lipatan ieu.
  • Ogé tiasa dianggo sareng produk cair na concealer cair.
  • Cabut kométik sésa dina sikat rambut saenggeus dianggo.
  • Ngabersihan sikat sareng rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun.

Kumaha ngabersihan:
  • Ngeuskeun sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat Sikat Blending Panon anjeun di handap pikeun ngaleungitkeun ngawangun sareng kokotor.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Basic Eye Blending Brush

Categories produk : Brushes panon > Brushes Blending

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan