Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer
Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer
  • Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer

Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer Bruszer

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0030

Use: Face

Handle Material: Metal, Aluminium

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Sanded Gold Or Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Bubuk anu nyebarkeun bubuk merata, pikeun bérés matte alami
  • Sikat Bronzer anu Tepat kalayan sirah sikat gombal anu masihan aplikasi tina kontur atawa produk parunggu
  • Sanded emas logam ferrule sareng cecekelan
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • 100% gratis-gratis
Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah Titik Bubuk Gurat Angkat sateuacan dianggo heula.
  • Bungkus Bubuk Brush kana bubuk sareng nyapu ramo di bahasan anu lega sanaos liputan.
  • Anggo ujung kontur pikeun nerap siram sareng kuningan.
  • Ngabersihan sikat makeup rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun.

Kumaha Ngabersihan:
  • Berus Bubuk baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas sikat makeup Powder sareng hawa garing
Gold Metal Makeup Brushes

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan