Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Sikat Bubuk Bronzer Brush
Sikat Bubuk Bronzer Brush
  • Sikat Bubuk Bronzer Brush

Sikat Bubuk Bronzer Brush

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0031

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium, Red Color

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Bubuk anu nyebarkeun bubuk merata, pikeun bérés matte alami
  • Sumbangan Serbaguna Serbuk Serbaguna nganggo sirah sikat gombal anu masihan aplikasi tina kontur atawa perunggu produk
  • Ngurilap logam ferrule beureum sareng gagang kai biru hideung ngagurilap
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • 100% gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Cobak Bronzer makeup Brush kana bubuk sareng nyapu ramo di bahasan anu lega sanaos liputan.
  • Anggo ujung kontur pikeun nerapkeun Blush sareng bronzer.
  • Ngabersihan sikat Bronzer sacara rutin sareng ngabersih sikat pikeun nyegah baktéri.

Kumaha Ngabersihan:
  • Ngasihan Beres makeup Bras
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Makeup Brush for Bronzer

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan