Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Domed Bronzer Sikat Bubuk Sikat
Domed Bronzer Sikat Bubuk Sikat
  • Domed Bronzer Sikat Bubuk Sikat

Domed Bronzer Sikat Bubuk Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0081

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • A Profesional Bronzer Sikat nyieun, glow alam-pilari sun-dicium.
  • Ieu Domed Bronzer Sikat ngabogaan rounded tur padet sikat sirah nu sampurna nyadiakeun lancar, aplikasi hiji-nyapu of bronzer.
  • Didaur ferrule aluminium
  • Lemes, bristles cruelty bébas, awét sarta gampang pikeun ngabersihan
  • Lingkungan ramah kai cecekelan FSC



Kumaha ngagunakeun:

Dianjurkeun: Nyeuseuh saméméh pamakéan munggaran
  • Larapkeun dimana panonpoe bakal alami pencét jeung haneut nepi katingal anjeun.
  • Ngabersihan sikat lip rutin kalawan sikat cleaner ulah baktéri ngawangun up

Kumaha pikeun ngabersihan:
  • Baseuh nu Bronzer Sikat
  • Larapkeun cleaner favorit anjeun dina lontar Anjeun atawa dina makeup silicone alat sikat cuci
  • Twirl sikat sabudeureun alat korma atawa ngumbah anjeun ka busa na lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di handap jang ngaleupaskeun meta tougher jeung kokotor.
  • Bilas nu sikat makeup tur garing hawa.

Bronzer and Powder Brush

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan