Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Méwah Bronzer Makeup Sikat
Méwah Bronzer Makeup Sikat
  • Méwah Bronzer Makeup Sikat

Méwah Bronzer Makeup Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0082

Use: Face

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Ferrule Color: Gun Metal

Handle Material: Metal

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • A méwah Bronzer Sikat sampurna pikeun pamakéan ku bubuk bronzing mun nyieun seamless finish
  • Sikat Bronzer Ieu ciri bristles luxuriously lemes sareng rounded sikat sirah nyadiakeun smoother komo aplikasi tina bronzer
  • Luxuriously bristles lemes, cruelty bébas
  • Logam gun brushed aluminium ferrule, Sigana méwah
  • Lemes-rampa Matt cecekelan hideung, némpél lemes
Kumaha Pake:
Dianjurkeun: Nyeuseuh saméméh pamakéan munggaran
  • Nyapu teh kudu-kudu Bronzer Sikat leuwih bubuk bronzing tur enteng ketok kaluar kaleuwihan
  • Debu leuwih pipi, irung, gado sarta dahi
  • Sikat bronzer on kana beuheung jeung adun warna handap
  • Ngabersihan sikat makeup rutin kalawan sikat cleaner ulah baktéri ngawangun up
Kumaha bersih:
  • Baseuh teh Sikat
  • Larapkeun cleaner favorit anjeun dina lontar Anjeun atawa dina makeup silicone alat sikat cuci
  • Twirl sikat sabudeureun alat korma atawa ngumbah anjeun ka busa na lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di handap jang ngaleupaskeun meta tougher jeung kokotor.
  • Bilas nu sikat makeup tur garing hawa.

Cosmetics Brush

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan