Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Agénkeun Sikat Kipas Bronzer Sikat
Agénkeun Sikat Kipas Bronzer Sikat
  • Agénkeun Sikat Kipas Bronzer Sikat

Agénkeun Sikat Kipas Bronzer Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0083

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Logo And Brand: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Fan ageung ieu ngagaduhan sirah sikat anu sampurna pikeun aplikasi lemes tina produk bubuk
  • Kepala sikat sikat gombal ogé hébat pikeun lebu lampu tina langsing kana kulit
  • Unik kipas épik kipas ogé ngabantosan kontur ramo anjeun
  • Rambut jeung sintétis lemes sareng bulu sintétis, bébas kekerasan
  • Ngagurilkeun ferrule aluminium beureum
  • Gagang kai FCS, ramah lingkungan

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula
  • Sapu Kipas Brush Bronzer Fan ngeunaan bubuk bronzing sareng bérés teuing épék
  • Bisi tina pipi, irung, gado sareng taar
  • Sikat broszer kana beuheung sareng nyampur warna ka handap
  • Ngabersihan sikat makeup bronzer sacara teratur sareng sikat bersih kanggo nyegah bakteri

Kumaha ngabersihan:
  • Neungukeun kipas sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas sikat sikat sareng hawa garing.

Fan Brush Bronzer Brush

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan