Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Bronzer Brushes > Badag Fan Sikat Bronzer Sikat
Badag Fan Sikat Bronzer Sikat
  • Badag Fan Sikat Bronzer Sikat

Badag Fan Sikat Bronzer Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0083

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Ieu Fan Sikat ageung ciri anu sikat sirah badag sampurna pikeun aplikasi lemes produk bubuk
  • The mengembang sikat sirah oge hébat pikeun lebu lampu tina shimmer onto kulit
  • Kipas Unqiuely sikat ngawangun ogé mantuan pikeun kontur beungeut anjeun
  • Mengembang sarta lemes bristles bulu sintétik, cruelty bébas
  • Ngagurilap ferrule aluminium beureum
  • FCS kai cecekelan, lingkungan ramah

Kumaha ngagunakeun:
Dianjurkeun: Nyeuseuh saméméh pamakéan munggaran
  • Nyapu nu Fan Sikat Bronzer Sikat leuwih bubuk bronzing tur enteng ketok kaluar kaleuwihan
  • Debu leuwih pipi, irung, gado sarta dahi
  • Sikat bronzer on kana beuheung jeung adun warna handap
  • Ngabersihan sikat makeup rutin kalawan sikat cleaner ulah baktéri ngawangun up

Kumaha pikeun ngabersihan:
  • Baseuh sikat
  • Larapkeun cleaner favorit anjeun dina lontar Anjeun atawa dina makeup silicone alat sikat cuci
  • Twirl sikat sabudeureun alat korma atawa ngumbah anjeun ka busa na lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di handap jang ngaleupaskeun meta tougher jeung kokotor.
  • Bilas nu sikat makeup tur garing hawa.

Fan Brush Bronzer Brush

Categories produk : raray Brushes > Bronzer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan