Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > sikat susunan
Service online
Merrynice

Mr. Merrynice

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

sikat susunan

Kategori produk tina sikat susunan, kami pabrik husus ti Cina, Brushes Makeup profésional, sikat susunan suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Flawless Sikat Koléksi R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina sikat susunan suppliers

Aya loba gaya béda tina susunan Sikat dina kategori ieu. Sababaraha gaya anu normal, sababaraha nu
husus, sarta sababaraha anu unik dirancang. Unggal set hadir kalawan duanana brushes beungeut jeung brushes panon. Dina kategori ieu, anjeun tiasa manggihan sagala brushes yen mungkin anjeun peryogi pikeun nerapkeun bubuk, Blush, kontur, panyorot, yayasan, panon kalangkang, concealer, sipat, halis, jeung produk lip.
Sagala brushes dijieun kalawan bristles sintétik nu cruelty bébas, awét sarta gampang pikeun ngabersihan. Kalolobaan brushes dijieun kalawan ferrules aluminium anu moal discolor atawa karat. Sababaraha di antarana dijieun kalawan ferrules palastik electroplated nu Sigana shinier. Handles unggal sikat anu alesan dirancang pikeun nyocogkeun leungeun anjeun ka tahan.

Anjeun pilari a sikat set? Ngan klik kana kategori ieu mibanda tampilan a.

Toothbrush Shaped Cosmetics BrushBrush Set For Makeup ArtistMakeup Tools Kit
Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan