Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Set Sikat > 12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
  • 12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
  • 12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi
  • 12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi

12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0085

Use: Face

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Ieu 12PC méwah Emas Makeup Sikat Koléksi hadir kalawan 6pc brushes beungeut jeung 6pc panon brushes nu ngawengku sagalana diperlukeun pikeun ngahontal hasil pilari flawless.


The kosmetik Sikat Koléksi Di antarana:
1. melengkung kontur Sikat

Mere Anjeun sculpting sampurna sakuliah raray ku mencét di bubuk, cair atawa krim produk keur ngartikeun cheekbones.
2. Angled panyorot Sikat

Paké eta pikeun nambahkeun highlights ka wewengkon husus raray sapertos cheekbones, irung, gado sarta dahi.
3. Bronzer Sikat

Sampurna nyadiakeun lancar, aplikasi hiji-nyapu of bronzer.
Sikat 4. Bubuk

Ciri sagala sirah pitulung mengembang mun ngadistribusikaeun powders merata, pikeun finish matte alam.
5. Blush Sikat

Larapkeun Blush kana apel ti pipi atawa nerapkeun sagala favorit cair atawa bubuk produk Anjeun pikeun nyanghareupan.
6. Yayasan Sikat

Gagasan pikeun pamakéan ku krim atawa yayasan cair. Ogé bisa dipaké kalawan concealer na contouring produk.
7. Blending Sikat

Ues ka nyampur bayangan pikeun katingal seamless.
8. Smudge Sikat

Pangalusna dipaké kalawan bubuk atawa krim produk mun smudge kaluar liner pensil panon dina garis lash lowder atawa tambahkeun panon kalangkang jeung garis lash pikeun panon smoky contolled.
Sikat 9. Concealer

Expertly dianggo ku produk concealer nutupan bunderan undereye na flaws sejenna dina raray.
10. lip Sikat

Pikeun expertly nerapkeun sipat atawa lip liner
11. Datar sipat Sikat

Gagasan pikeun fleksibilitas dina nerapkeun kandel atanapi ipis garis tepat.
12. halis Sikat

Firmness cukup pikeun aplikasi sampurna produk brow.

Cosmetic Brush Collection

Categories produk : Set Sikat

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan