Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

SHENZHEN MERRYNICE COSMETICS CO., LTD / MERRYNICE COSMETICS USA GROUP

sadaya
  • sadaya
  • Title
sadaya
  • sadaya
  • Title
HomeprodukSet SikatSetel profésional of 7 Brushes
  • Setel profésional of 7 Brushes

Setel profésional of 7 Brushes

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Set/Sets
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0113

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:

The brushes dijieun kalawan bulu sintétik cruelty bébas nu Sigana mah bulu alam. Unggal sirah sikat lemes tur padet sampurna pikeun anjeun nyieun katingal makeup menawan. The FSC kai handles ciri anu handap dirancang uniquely mana sangkan brushes kasampak husus.

The sikat set ngawengku

Badag Fan Sikat: Pitur a badag sarta mengembang sikat sirah sampurna pikeun aplikasi produk bubuk jeung hébat pikeun lebu lampu tina shimmer onto kulit.
Bubuk Sikat: Pitur a sirah mengembang nu mere aplikasi seamless bubuk atawa kontur produk.
Angled Bubuk kontur: sirah angled Leuleus for bubuk perunggu sarta Blush pikeun ngahontal hiji kontur lemah lembut.
Yayasan na Blush: Hiji sisi nyaéta sikat yayasan pikeun nerapkeun pondasi merata sarta sisi séjénna sampurna pikeun nerapkeun Blush kana apel ti pipi.
Leutik Fan Sikat: The sikat kipas sampurna pikeun finish alam lemes.
Blending Sikat: Seamlessly nyampur jeung eyeshadow diffuse sakuliah crease nu.
Pensil Crease: pensil kawas tip ngawangun ka persis nyampur kaluar liner pikeun éfék panon smoky.
Synthetic Hair Brush Makeup

Categories produk : Set Sikat

Email pikeun supplier ieu
  • MerryniceMr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter