Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Concealer Brushes > Gedé Datar Concealer Sikat
Gedé Datar Concealer Sikat
  • Gedé Datar Concealer Sikat

Gedé Datar Concealer Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0051

Use: Face

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Packing: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Saurang Concealer Sikat kalayan sirah anu datar anu sampurna pikeun nerapkeun produk concealer dina ramo anjeun
  • Bisa dianggo nganggo produk baseuh atanapi garing
  • Sintétis lempeng sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • Nyabak gagang awi lemes
  • 100% bébas kejam

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Pat turunkeun juru jero dina piraeun raray atanapi handapeun panon
  • Anggo ujung ieu Concealer Brush pikeun pat concealer ka daérah anu dipikahoyong dugi ka lebur kana kulit
  • Anggo sikat Concealer Brush ieu kanggo ngalamar produk dasar cair atanapi krim
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha Ngabersihan:
  • Nendes sikat Concealer
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Ngaguntingkeun sikat kana palem anjeun atanapi Silicone Brush Cleaner pikeun busa sareng umuran
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Brush For Concealer

Categories produk : raray Brushes > Concealer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan