Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Concealer Brushes > Nunjuk Concealer Leutik Sikat
Nunjuk Concealer Leutik Sikat
  • Nunjuk Concealer Leutik Sikat

Nunjuk Concealer Leutik Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0055

Use: Face

Handle Material: Other, Bamboo Handle With Rubber Paint

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Ieu Concealer Sikat Leutik ngabogaan sikat sirah flattened kalawan edges tapered, dirancang pikeun aplikasi precision of concealer
  • A Precision Concealer Sikat anu bisa dipaké kalawan cairan sarta krim concealers nutupan bunderan undereye na flaws sejenna dina raray
  • Pondok tur teguh bristles sintétik, awét sarta gampang pikeun ngabersihan
  • Lemes-rampa cecekelan awi
  • 100% cruely bébas
Kumaha Pake:
Dianjurkeun: Ngumbah saméméh pamakéan munggaran.
  • Pat ka handap concealer dina aréa tiniest raray atawa dina panon
  • Paké ujung Sikat Concealer ieu pat concealer kana aréa nu dipikahoyong nepi ka dinya melts kana kulit
  • Gagasan pikeun brightening wewengkon di handapeun-panon atawa nerapkeun cair na powders mun hésé ngahontal tempat.
  • Ngabersihan sikat makeup rutin kalawan sikat cleaner ulah baktéri ngawangun up
Kumaha bersih:
  • Baseuh nu Concealer Sikat
  • Larapkeun cleaner favorit anjeun dina lontar Anjeun atawa dina makeup silicone alat sikat cuci
  • Twirl sikat sabudeureun alat korma atawa ngumbah anjeun ka busa na lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di handap jang ngaleupaskeun meta tougher jeung kokotor.
  • Bilas nu sikat makeup tur garing hawa.

Presision Concealer Brush


Categories produk : raray Brushes > Concealer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan