Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Concealer Brushes > Baju Leutik Concealer Sikat
Baju Leutik Concealer Sikat
  • Baju Leutik Concealer Sikat

Baju Leutik Concealer Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0055

Use: Face

Handle Material: Other, Bamboo Handle With Rubber Paint

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Color: Customized

Logo And Brand: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Concealer Leutik ieu ngagaduhan sirah sikat anu ditutupan ku ujung berédap, didaptarkeun pikeun aplikasi akurasi juru halimeun
  • Intical Concealer Brush anu tiasa dianggo sareng tukang cair sareng krim pikeun nutupan bunderan undereye sareng cacat sanésna dina pameunteu
  • Pondok sintétis pondok sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • Nanganan awi hipu nganggo cét karét
  • 100% gratis-gratis
Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Pat turunkeun juru jero dina piraeun raray atanapi handapeun panon
  • Anggo ujung ieu Concealer Brush pikeun pat concealer ka daérah anu dipikahoyong dugi ka lebur kana kulit
  • Gagasan pikeun terangkeun di handapeun-panon atawa ngalebetkeun cair sareng bubuk ka sesah dugi ka tempat-tempat.
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun
Kumaha Ngabersihan:
  • Ngudeskeun Keusikna Keusik
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina pembersih sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi sikat langkung bersih pikeun busa sareng tuang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Presision Concealer Brush


Categories produk : raray Brushes > Concealer Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan