Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Édés Éktér Ukur Dengkung
Édés Éktér Ukur Dengkung
  • Édés Éktér Ukur Dengkung

Édés Éktér Ukur Dengkung

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0038

Use: Face

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Handle Feature: Bamboo With Rubber Paint

Packing: Customized

Hair: Soft Touch And Washble

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat kontur Sculpting masihan anjeun patung anu sampurna dina sagala ramo ku mencét bubuk, cairan atanapi produk krim pikeun ngartikeun tulang pipi.
  • Sikat Kontur Bros ieu padet bentukna bentukna sareng melengkung pikeun ngabantosan anjeun ngalangkungan kontén raray pikeun ngukir, bentuk sareng nyampur dina yayasan, bubuk atanapi bronzer sacara sampurna.
  • Nyabak gagang awi lemes
  • Sintétik lemes sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • 100% gratis-gratis

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula
  • Sikat diayun liwat produk kontén sareng nyampur
  • Mimitian di tengah raray sareng kerjakeun ka luar kanggo langkung jangkauan bahkan
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha ngabersihan:
  • Ngasihan Sumbangan Kontur nu melengkung
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi sikat langkung bersih pikeun busa sareng tuang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Curved Contour Brush

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan