Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Sikir kontur Angled
Sikir kontur Angled
  • Sikir kontur Angled

Sikir kontur Angled

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0040

Use: Face

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Sanded Or Customized

Handle Material: Other, Aluminium

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • A Contour Brush méwah Angled cukup serbaguna pikeun mulangkeun finish, sampurna anu sampurna tanpa gawé bareng sadayana rumus.
  • Rambut Kontur Kang Duncat mangrupakeun hulu angon kanggo bubuk sareng hambatan bubuk sareng ngurut jang nyieun kontur sampurna.
  • Senar sintétik lemes sareng padet, awét sareng beresih gampang
  • Sanded ferrule logam emas sareng cecekelan
  • 100% cruely gratis
Cara maké:
Disarankeun: Ngumbah sateuacan mimiti dipake
  • Pigunakeun Contour Brush Angled pikeun ngukur rata-rata paporit, bronzer atanapi kontur paporit anu dipikaresep ka anjeun
  • Swar nyapu ti sadaya pipi kulit anjeun katingal alam, kontur anu katingali
  • Bersihkeun sarupaning sikat parantos kalayan nganggo sikat bersih pikeun ngahindarkeun baktéri anu ngawangun
Kumaha beresih:
  • Baseuh Sikat kontur
  • Panawaran pelindung paporit anjeun dina lontem atanapi alat silikon sikat makeup sikat cuci
  • Pigelungkeun sikat hartosna ngeunaan palem sareng alat-alat cuci ka busa sareng lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di bagian handap pikeun ngaleungitkeun pangeusian sareng kokotor.
  • Bilas ka sikat rambut sareng udara garing.

Professional Contour Brush

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan