Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Sumbat Kontur Angél ageung
Sumbat Kontur Angél ageung
  • Sumbat Kontur Angél ageung

Sumbat Kontur Angél ageung

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0041

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula
  • Anggo Brush Kontur Angled pikeun sacara rata-rata nerapkeun siram bubuk karesep anjeun, bronzer atanapi produk kontur kana tulang pipi anjeun
  • Warna sapuan nyapélkeun bulao pikeun alami, rupa kontur
  • Ngabéréskeun sikat makeup méwah sacara teratur sareng ngabersih sikat pikeun nyegah baktéri ngawangun

Fitur:
  • Sikat Kontur Kontur Gedeu Ieu gaduh sirah angled lemes pikeun bubuk bronzer sareng Blush pikeun ngahontal kontur anu lemah lembut.
  • Cukup serbaguna pikeun ngahontal mulus, flawless finish anu dianggo sareng sadaya rumus.
  • Sintétik lemes sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • Gagang kai FSC
  • 100% gratis-gratis

Kumaha ngabersihan:
  • Sikat Kontur baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Brush For Powder And Contour

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan