Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Sumbat Kontur Datar ageung
Sumbat Kontur Datar ageung
  • Sumbat Kontur Datar ageung

Sumbat Kontur Datar ageung

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0043

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur Sikat Kontur Kontur:
  • A Contour Brush masihan anjeun patung anu sampurna di sadaya ku cara mencét bubuk, cairan atanapi krim kanggo ngartikeun tulang pipi.
  • Sikat Rambut Mewah ieu ngagaduhan rambut anu padat sareng bentuk terstruktur ngabantosan anjeun sanés cacad sampurna dina tulang bumi sareng mastakana pikeun dituju contouring.
  • Gagang kai FSC
  • Sintétik lemes sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • 100% gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Larapkeun kontén krim atanapi bubuk nganggo sisi sikat pikeun campuran alami atanapi nganggo luhureun sikat pikeun liputan lengkep.
  • Campuran nganggo gerakan mundur-balik pikeun blur garis kasar
  • Ngabersihan sikat kontur rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah bakteri

Kumaha Ngabersihan:
  • Ngeus Suku Kontur Top Flat Top
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Wood Handle Makeup Brush

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan