Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Sikat Kontur Flat Sampurna
Sikat Kontur Flat Sampurna
  • Sikat Kontur Flat Sampurna

Sikat Kontur Flat Sampurna

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0042

Use: Face

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Handle Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Packaging: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Nyabak gagang awi lemes
  • Sintétik lemes sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • 100% gratis-gratis
  • Sikat Kontur Flat Sampurna mikeun anjeun patung anu sampurna dina sagala rupana ku mencét bubuk, cairan atanapi produk krim kanggo ngartikeun tulang pipi.
  • Brush kontur Dense ieu ngagaduhan rambut anu padat sareng bentuk terstruktur ngabantosan anjeun ngahontal diménsi flawless sapanjang tulang bumi sareng mastakana pikeun dituju contouring.

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah kontur sikat sabalikna heula.
  • Larapkeun kontén krim atanapi bubuk nganggo sisi sikat pikeun campuran alami atanapi nganggo luhureun sikat pikeun liputan lengkep.
  • Campuran nganggo gerakan mundur-balik pikeun blur garis kasar
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun
Kumaha Ngabersihan:
  • Ngeuskeun susur kontur sikat utama
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Flat Top Makeup Brush

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan