Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > kontur Brushes > Bros Kontur Datar Mewah
Bros Kontur Datar Mewah
  • Bros Kontur Datar Mewah

Bros Kontur Datar Mewah

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 50 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0044

Use: Face

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Sanded Gold Or Customized

Handle Material: Other, Aluminium

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Larapkeun kontén krim atanapi bubuk nganggo sisi sikat pikeun campuran alami atanapi nganggo luhureun sikat pikeun liputan lengkep.
  • Campuran nganggo gerakan mundur-balik pikeun blur garis kasar
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun
Fitur:
  • Sikat kontur luhur Flat kalayan rambut anu padat sareng bentuk terstruktur ngahontal dimensi anu sampurna sapanjang tulang pipi, taar, sareng jawline pikeun dituju contouring
  • Sampurna pikeun dianggo kalayan bubuk atanapi diteskeun bubuk bronzer, cair, sareng krim pikeun nyiptakeun patung anu indah di sadaya rupina
  • Sintétik lemes sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • Sanded emas logam ferrule sareng cecekelan
  • 100% gratis-gratis
Kumaha Ngabersihan:
  • Ngeus Kontur sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi sikat langkung bersih pikeun busa sareng tuang
  • Manipulasi sikat kontur anjeun di handap pikeun ngaleungitkeun ngawangun sareng kokotor
  • Bilas sikat sikat sareng hawa garing

Flat Top Contour Brush

Categories produk : raray Brushes > kontur Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan