Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
  • Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
  • Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
  • Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
  • Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki
  • Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki

Buah duyung ngawangun multiguna skulpting kabuki

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0011

Use: Face

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Handle Shape: Mermaid Fish Shaped

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Beuleum kalayan rapih anyar kageulisan sareng nunjukkeun Mermaid Multipurpose Sculpting Kabuki kami! Makeup Sikat Multipurpose Kedong pikeun sagala dinten nganggo!

Fitur Makeup Sikat:
  • Desain cecekelan fishtail husus kétang gampang sareng gampang ku leungeun sareng anu ngajantenkeun makeup anu langkung saé.
  • Kualitas kualitas sareng serat lemes anu tiasa diasétkeun sareng digaringkeun gancang saatos nyeuseuh.
  • Idéal pikeun pamakéan pribadi atawa pribadi.
  • Beurat leutik tur bisa dibabawa, ukuran préféktur merenah pikeun nyandak nalika angkat atawa indit.
  • Gampang iteuk bubuk, makam Anjeun kasampak makeup anu alami sareng alus.
  • Multipurpose Bodbu Merma Kabuki pikeun nerapkeun bubuk, beureum saulas, kontur atawa yayasan.
    Foundation Blending Blusher Cosmetic BrushMermaid Multipurpose Sculpting Kabuki

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan