Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Méja Yayasan Datar Mewah
Méja Yayasan Datar Mewah
  • Méja Yayasan Datar Mewah

Méja Yayasan Datar Mewah

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0034

Use: Face

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Sanded Gold Or Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Brush Yayasan Dataran Mewah tiasa ngabantosan anjeun nyiptakeun halus sareng teu pédah nalika ngalamar yayasan atanapi produk creamy anu sanés
  • The Best Foundation Brush gaduh tip tipered pikeun kontur wajah anjeun pikeun bérés anu mulus sareng sampurna
  • Bristles sintétis kualitas luhur
  • Sanded emas logam aluminium ferrule sareng cecekelan
  • Gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun ngumbah sikat heula sateuacan dianggo.
  • Anggo Brush Yayasan Dense pikeun nerapkeun naon waé krim atanapi cairan cair ka wajah
  • Anggo tip tapered tina sikat pikeun asup ka tempat-tempat sapertos juru jero panon sareng sekitar irung
  • Ogé tiasa dianggo sareng produk concealer sareng kontur
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha Ngabersihan:
  • Berus Yayasan baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Luxury Makeup Brush Foundation Brush

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan