Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Sikat Yayasan Datar Datar
Sikat Yayasan Datar Datar
  • Sikat Yayasan Datar Datar

Sikat Yayasan Datar Datar

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0047

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Plush Yayasan Flat ieu tiasa ngabantosan anjeun ngahontal halus sareng poros nalika ngalamar yayasan atanapi produk creamy anu sanés
  • Yayasan Yayasan padet sareng tip anu ditapis pikeun nyebarkeun ramo anjeun pikeun bérés anu mulus sareng sampurna
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • Gagang kai FSC
  • 100% gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Anggo tip tipipna pikeun sesah pikeun ngahontal tempat-tempat sapertos sudut jero panon sareng sekitar irung
  • Anggo Best Foundation Brush kanggo ngalamar naon waé krim atanapi cairan cair kanggo wajah
  • Ogé tiasa dianggo sareng produk concealer sareng kontur
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha Ngabersihan:
  • Ngudeskeun Yayasan Sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina pembersih sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas sikat sikat sareng hawa garing

Flat Top Brush for Foundation

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan