Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Yayasan Yayasan Flat Tapered
Yayasan Yayasan Flat Tapered
  • Yayasan Yayasan Flat Tapered

Yayasan Yayasan Flat Tapered

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0048

Use: Face

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Flat Tapered Foundation Brush For Liquid tiasa ngabantosan anjeun ngahontal halus sareng pikasieuneun nalika ngalamar yayasan atanapi produk creamy sanés.
  • Yayasan Yayasan Padet sareng tip anu tipis pikeun kontur muka sareng asup ka tempat anu sesah pikeun ngahontal tempat
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • Nyabak gagang awi lemes
  • 100% gratis-gratis
Kumaha Pamakéan:
  • Anggo tip tipis tina Sikat Yayasan Pangéran pikeun kahontal dugi ka tempat-tempat sapertos juru jero panon sareng sekitar irung.
  • Anggo makeup Foundation Brush pikeun ngalamar sagala krim atanapi pondasi cair ka wajah
  • Ogé tiasa dianggo sareng produk concealer sareng kontur
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun
Kumaha Ngabersihan:
  • Berus Yayasan baseuh
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Cruelty Free Makeup Brush

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan