Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Yayasan Yayasan Parata Datar
Yayasan Yayasan Parata Datar
  • Yayasan Yayasan Parata Datar

Yayasan Yayasan Parata Datar

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0049

Use: Face

Handle Material: Other

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Feature: Bamboo Handle With Rubber Paint

Packing: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Brathes Yayasan Flat Buffer sareng lemes sintétis bristles anu sampurna pikeun aplikasi sinyalna lengkep
  • Bristles dibungkus pisan ngamungkinkeun pikeun leuwih gancang sareng aplikasi langkung
  • Bisa dianggo nganggo produk baseuh atanapi garing
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • Nyabak gagang awi lemes
  • 100% gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Anggo luhurna datar tina Sikat Yayasan Dense ieu pikeun ngalamar krim atanapi cairan anu cair kanggo wajah
  • Panawaran sareng bantalan bubuk atanapi cairan anu nganggo gerakan usul pikeun ribut airbrushes
  • Ngabersihan sikat ku wajah Rutin sacara teratur nganggo sikat bersih kanggo nyegah bakteri

Kumaha Ngabersihan:
  • Ngudeskeun Sikat Yayasan Darso
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi sikat Silicone langkung bersih pikeun busa sareng umuran
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Foundation Brush Flat Top

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan