Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Datar sarta padet Yayasan Sikat
Datar sarta padet Yayasan Sikat
  • Datar sarta padet Yayasan Sikat

Datar sarta padet Yayasan Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0050

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Datar sareng Dense Foundation Sikat sareng sintétik lemes sintétik sampurna pikeun aplikasi panutup pinuh
  • Bristles anu dipak ngalepat ngayakinkeun aplikasi anu leuwih gancang sareng anu langkung seueur
  • Bisa dipaké ku produk baseuh atanapi garing
  • Kualitas luhur sareng ura-lemes bristles
  • Cecekelan kai FSC
  • 100% cruely gratis

Cara maké:
Disarankeun: Ngumbah sateuacan mimiti dipake.
  • Paké piringan datar bata Yayasan Pondok ieu pikeun nerapkeun krim atanapi yayasan anu cair
  • Larapkeun na buff bubuk atanapi cair nganggo gerak sirkular kanggo keuna ku airbrushes
  • Bersihkeun sarupaning sikat parantos kalayan nganggo sikat bersih pikeun ngahindarkeun baktéri anu ngawangun

Kumaha beresih:
  • Baseuh Sikat Yayasan
  • Panawaran pelindung paporit anjeun dina lontem atanapi alat silikon sikat makeup sikat cuci
  • Pigelungkeun sikat hartosna ngeunaan palem sareng alat-alat cuci ka busa sareng lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di bagian handap pikeun ngaleungitkeun pangeusian sareng kokotor.
  • Bilas ka sikat rambut sareng udara garing.

Cruelty Free Brushes For Makeup

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan