Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Sikat Yayasan Datar sareng Padet
Sikat Yayasan Datar sareng Padet
  • Sikat Yayasan Datar sareng Padet

Sikat Yayasan Datar sareng Padet

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Bag/Bags
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0050

Use: Face

Handle Material: Wood

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Customized

Packaging: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Flat and Dense Foundation Brush nganggo lemes sareng sintétis bristles anu sampurna pikeun aplikasi sinyalna lengkep
  • Bristles dibungkus pisan ngamungkinkeun pikeun leuwih gancang sareng aplikasi langkung
  • Bisa dianggo nganggo produk baseuh atanapi garing
  • Kualitas sareng kualitas alus ura-lemes
  • Gagang kai FSC
  • 100% gratis-gratis

Kumaha Pamakéan:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula.
  • Anggo luhur datar tina sikat yayasan pangsaéna pikeun nerapkeun sagala krim atanapi pondasi cair ka wajah
  • Panawaran sareng bantalan bubuk atanapi cairan anu nganggo gerakan usul pikeun ribut airbrushes
  • Ngabersihan sikat ku rutin kalayan sikat bersih pikeun nyegah bakteri

Kumaha Ngabersihan:
  • Ngeserkeun Yayasan makeup Yayasan
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina pembersih sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi sikat silikon langkung bersih pikeun busa sareng tuang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas sikat makeup sareng sikat garing.

Cruelty Free Brushes For Makeup

Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan