Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Yayasan Brushes > Kabuki makeup Yayasan Sikat
Kabuki makeup Yayasan Sikat
Kabuki makeup Yayasan Sikat
Kabuki makeup Yayasan Sikat
  • Kabuki makeup Yayasan Sikat
  • Kabuki makeup Yayasan Sikat
  • Kabuki makeup Yayasan Sikat

Kabuki makeup Yayasan Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0121

Use: Face

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Feature: Plastic Handle With Electroplating Finish

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Jinis-jinis Fitur sikat sikat :
  • Bristles dibungkus anu saé, sampurna pikeun aplikasi tina cair dasar pikeun tempat anu sampurna.
  • Kabuki Yayasan Kabuki Best boga sirah anu ageung pikeun aplikasi gancang yayasan.
  • Bentuk sirah sikat sikat unggal sudut tina rupa sareng sampurna pikeun kontur.
  • Nanganan tina Dense Foundation Brush dirancang sacara ergonomis pikeun nyocogkeun kana panangan anjeun.
  • Nampilkeun cecekelan handap anu handap pikeun nangtung sikat yayasan pikeun cair sareng tetep bersih.
  • Leutik sareng portabel kanggo aplikasi lebet atanapi touch-up.
Fungsi:
Pikeun aplikasi produk yayasan cair pikeun ngahontal flawless finish.
Bisa ogé dipaké nganggo kontur bubuk pikeun kontur anu lemah lembut.

Kumaha cara ngagunakeun:
Pencét jumlah anu canggih tina yayasan cair dina sikat bristles teras teras ngagulungkeunna kana ramo dugi ka dugi kacar.
Warna sapuan nyapélkeun bulao pikeun alami, rupa kontur.
Ngabersihan sikat sareng rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun.

Inpormasi anu sanés:
Buuk: Sintétis, awét sareng gampang dibersih
Ngalahkeun: Plastik sareng parangkat éléktroplasi
Pembungkusan: Polybag atanapi bungkusan ngaropéa anu sanés

Kelir: Tampa kustomisasi

Foundation BrushFoundation Brush Makeup Brush


Categories produk : raray Brushes > Yayasan Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan