Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > raray Brushes > Brushes lip
Service online
Merrynice

Mr. Merrynice

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

Brushes lip

Kategori produk tina Brushes lip, kami pabrik husus ti Cina, Sikat lip, Profésional Sikat lip suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Makeup lip Sikat R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Cina Brushes lip suppliers

Kategori ieu kanggo Brushes lip. Unggal sikat lip pitur bulu firber sintétik kuat tur lemes keur sampurna nerapkeun produk lip. Jenis ieu Makeup Sikat ogé bisa dipaké salaku Concealer Sikat mun persis nerapkeun sarta gampang nyampur concealer. Pikeun lip, dip sikat teh kana lipstik, lip kokotor atawa lip gloss jeung nerapkeun sapanjang kontur tina biwir anjeun, lajeng nyampur warna teh jero pikeun sinyalna tip lengkep. Pikeun concealer, pat concealer kana aréa nu dipikahoyong nepi ka dinya melts kana kulitna pikeun nutupan bunderan undereye na flaws sejenna dina raray.

Lip And Concealer Brush

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan