Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Sumbangan Panis Sikat Campuran Sikat
Sumbangan Panis Sikat Campuran Sikat
  • Sumbangan Panis Sikat Campuran Sikat

Sumbangan Panis Sikat Campuran Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0067

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Gold Sanded Or Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat Blok Panas Soca ieu tiasa dianggo nganggo produk anu baseuh atanapi garing
  • Sikat Blending anu nganggo sirah anu bengong sareng kubah sampurna pikeun gampang nyampur warna dina tutup sareng lipatan
  • Emas ngagentérkeun ferrule logam emas sareng gagang
  • Sintétis pondok sareng longgar, awét sareng gampang dibersih
  • 1. 00% gratis sacara pesiar


Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Cuci tunjukan Sikat sateuacan dianggo heula
  • Pasang sikat kana nyukur kelopak mata pikeun nyampur warna dina gerakan nyapu.
  • Ngabersihan sikat sareng rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun.

Kumaha ngabersihan:
  • Ngesérkeun sikat sieun
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Ngaguntingkeun sikat anjeun kana palem atanapi Sikat bersih pikeun busa sareng ngiringan
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Eyeshadow Brush Essentials

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan