Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Sumbat Kacang Dataran Mewah
Sumbat Kacang Dataran Mewah
  • Sumbat Kacang Dataran Mewah

Sumbat Kacang Dataran Mewah

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0069

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Gold Sanded Or Customized

Packaging: Customized

Logo: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:

  • A Flat Shading Brush ngagaduhan tip sikat spérés khusus nyerep jumlahna kalangkang panon
  • Sensét Rambut Panon Sintétis Sikat nganggo bristles lemes sareng nyerep anu tiasa dianggo nganggo produk baseuh atanapi garing
  • Pondok sintétis pondok sareng teguh anu awét sareng gampang dibersih
  • Keusik logam emas sareng garansi sareng cecekelan anu ngadamel makeup Brush sapertos méwah
  • Ramah sareng rempah 100% gratis
Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: ngumbah Sikat heula saatos pamakéan heula
  • Anggo Shading Brush pikeun nyampur paningal di sakur panonpoé kanggo warna anu rata
  • Sikat Mata beresih sacara rutin nganggo sikat bersih kanggo nyegah bakteri

Kumaha ngabersihan:
  • Ngasihan Séred Sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Synthetic Haired Makeup Brush

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan