Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Méwah Sata Shading Sikat Sareng Emas Sanded Metal
Méwah Sata Shading Sikat Sareng Emas Sanded Metal
  • Méwah Sata Shading Sikat Sareng Emas Sanded Metal

Méwah Sata Shading Sikat Sareng Emas Sanded Metal

    Type pamayaran: T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0068

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Gold Sanded Or Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Karton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur Brushhes
  • Bristles mengembang ieu Eyesdow Cosmetic Brush nyieun sampurna pikeun ngalamar cair, krim, atanapi bubuk ku anjeun
  • Sikat Sarikat Pangpalelna Pangsaéna ieu tiasa dianggo sareng produk langit hirup baseuh atawa garing
  • Vegan ramah sareng cruely-gratis
  • Terdistar sintétik mengembang, awét sarta kersih gampang
  • Emas sanded logam ferrule sareng cecekelan, geulis sareng méwah

Cara maké:
Disarankeun: Ngumbah Sikat Kata sateuacan anggo kahiji
  • Sweep kalangkang paporit anjeun asup ka tulang kongkolak panon atawa gag
  • Ngagunakeun ujung sikat pikeun nambahkeun harti kana garis crease sareng lash
  • Bersihkeun sarupaning sikat sareng pelésis bersih pikeun ngahindarkeun baktéri anu ngawangun

Kumaha beresih:
  • Brushes Panon Kawing
  • Panawaran pelindung paporit anjeun dina lontem atanapi alat silikon sikat makeup sikat cuci
  • Pigelungkeun sikat hartosna ngeunaan palem sareng alat-alat cuci ka busa sareng lather
  • Ngamanipulasi sikat anjeun di bagian handap pikeun ngaleungitkeun pangeusian sareng kokotor
  • Bilas ka sikat rambut sareng udara garing

Eyeshadow Brush Review

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan