Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Sikat Umbud sikat Sikat
Sikat Umbud sikat Sikat
  • Sikat Umbud sikat Sikat

Sikat Umbud sikat Sikat

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0070

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Gold Sanded Or Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • A Smudge Shading Brush idéal pikeun nyiptakeun bau smokey
  • Ruduhan Panuntun Mata aya kalayan ukuran sedeng anu langkung masihan kadali pikeun kaperluan campuran campuran
  • Bristles sintétik, awét sareng gampang dibersih
  • Sanded emas logam ferrule sareng cecekelan, katingali éndah sareng méwah
  • 100% teu kejam sareng vegan ramah

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah sikat Soca Panas sateuacan dianggo heula
  • Celupkeun sikat Shading kana pelosok panon sareng panawaran kana kelopak mata anjeun mimitian ti juru jero
  • Larapkeun tip sikat dina pojok luar panon ku mencét warna tina garis lash nepi ka nyieun panon anu smoky
  • Ngabersihan sikat sareng rutin nganggo sikat bersih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Kumaha ngabersihan:
  • Neungitkeun sikat
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Duaan sikat di palem anjeun atanapi makeup Brush Cleaner pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Eyshadow Smudge Brush

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan