Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Pangabutuh Angling Paningis Soca Panon
Pangabutuh Angling Paningis Soca Panon
  • Pangabutuh Angling Paningis Soca Panon

Pangabutuh Angling Paningis Soca Panon

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Pack/Packs
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0071

Use: Eye

Handle Material: Metal

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Color: Gold Sanded Or Customized

Packing: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Nyeuseuh Sikat Sikat Sikat saméméh dipaké heula
  • Anggo Shading Brush pikeun nyampur paningal di sakur panonpoé kanggo warna anu rata
  • Larapkeun tip Bagian Ang sudut dina pojok luar panon ku mencét warna tina garis lash nepi ka nyiptakeun panon anu smoky
  • Beresih Shading Sikat rutin sareng Sikat Beresih pikeun nyegah baktéri ngawangun

Fitur:
  • Sikat Ngaung Paning Bumi leutik ieu gaduh sirah anu angél matak ngagampangkeun panawaran bayangan di juru, lipatan sareng sakurilingeun kongkolak panon
  • Sikat Angading Sikat kalawan bristles padet sampurna pikeun nerapkeun kalangkang panon kalayan lancar sareng merata
  • Bristles sintétik, awét sareng gampang dibersih
  • Sanded emas logam ferrule sareng cecekelan, katingali éndah sareng méwah
  • 100% gratis-gratis sareng vegan soméah

Kumaha ngabersihan:
  • Sikat Pangendeng Seusian
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina pembersih sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing

Shading Brush For Makeup

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan