Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Merrynice Mr. Merrynice
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-0755-84818285 email:alan@merrynice.com
Home > produk > Brushes panon > Shading Brushes > Sénsor Pencil Panunjuk méwah
Sénsor Pencil Panunjuk méwah
  • Sénsor Pencil Panunjuk méwah

Sénsor Pencil Panunjuk méwah

    Type pamayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 500 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 30 Poé

Info dasar

Model No.: Merrynice-0074

Use: Eye

Handle Material: Plastic

Brush Material: Synthetic Hair

Ferrule Material: Aluminium

Shape: Pencil

Packing: Customized

Color: Customized

Additional Info

bungkusan: Carton

kandaraan: Ocean,Air

Tempat Asal: Cina

Kode HS: 9603290090

palabuhan: Yantian,Shekou

Panjelasan Produk

Fitur:
  • Sikat pensil panon anu nganggo Titik ieu ngagaduhan sirah sikat sareng anu padet pikeun sirah sareng kadua produk garing sareng baseuh
  • The Shading Brush ngagaduhan tunjuk anu sampurna pikeun kéngingkeun tempat anu susah pikeun ngahontal tempat
  • Sintétis lempeng sareng teguh, awét sareng gampang dibersih
  • Matt pink ferrule pink, katingalina mewah
  • Cecekelan plastik Unik ngawangun sareng parantos éléktroplasi
  • Ramah Vegan

Kumaha cara ngagunakeun:
Disarankeun: Ngumbah heula pamakean heula
  • Anggo tip anu ditunjuk ieu Sénsil Pencil kanggo nyudut garis luhur sareng handap lash
  • Ogé tiasa dianggo pikeun garis lip
  • Ngabersihan sikat sikat rutin nganggo sikat silikon ngabersihkeun pikeun nyegah baktéri

Kumaha ngabersihan:
  • Ngendes sikat panon
  • Larapkeun pembersih karesep anjeun dina palem anjeun atanapi dina alat cuci sikat silikon
  • Tangkal sikat di palem anjeun atanapi alat cuci pikeun busa sareng hampang
  • Manipikat sikat anjeun di handap pikeun ngaleupaskeun pembekuan sareng kokotor anu langkung heureut.
  • Bilas ku sikat makeup sareng hawa garing.

Eye Brushes For Makeup

Categories produk : Brushes panon > Shading Brushes

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Merrynice
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Related Products List

imah

Phone

Skype

panalungtikan